Alba Iulia sub semnul noii generații! Viziune, Viitor, Vot!

Alba Iulia sub semnul noii generații! Viziune, Viitor, Vot!

Campania electorală se apropie de final. A fost o perioadă mai ALTFEL pentru noi toți, în care am putut să ne decidem nu doar asupra unui nume sau al unui partid, ci sper eu asupra unui VIITOR. Este clar, până când fiecare dintre Dumneavoastră nu veți pune ștampila, nimic nu este sigur, chiar dacă unii deschid deja șampaniile și renunță în sfârșit la masca pe care v-au arătat-o în ultimele 2 luni. Și doar îi cunoașteți, sunt aceeași de 30 de ani încoace…

Dar astăzi și acum, când citiți aceste rânduri, nu mai este despre ei, ci despre NOI! Personal m-am născut deodată cu LIBERTATEA și tocmai de aceea cred atât de mult în ea. Cred în acest drept de a-ți decide propriul VIITOR ca OM, ca familie, ca oraș și ultimativ ca țară! Și nu pot decide în locul țării mele, dar o fac pentru ea. Nu pot decide nici în locul orașului meu, pentru că trebuie să o facem ÎMPREUNĂ: PENTRU orașul nostru! Însă mai știu că de 30 de ani am mers în aceeași direcție, sperând de fiecare dată că va fi altfel! Și astăzi încă vorbim despre drumuri pline cu gropi, despre lucrări făcute prost, despre inundații la fiecare ploaie, despre șpăgi, comisioane, Pile, Cunoștințe și Relații…

Pentru unii voi rămâne doar un candidat în plus pe lista unui buletin de vot. Dar pentru toți cei care vor vota responsabil pentru viitorul copiilor noștri, din 27 Septembrie SUNT glasul unei noi generații de politicieni care se naște în Alba Iulia și pentru Alba Iulia!

Nu mai vreau să treacă din nou alți 4, 8 sau 30 de ani până să mai avem o nouă șansă să SCHIMBĂM acest oraș. De ce să ratăm această șansă de acum?!

Am ales să candidez pentru că noi – TINERII – suntem prezentul și viitorul acestui oraș. Am ales să candidez pentru că municipiul Alba Iulia are nevoie de un suflu nou, o echipă nouă, o viziune nouă și de forțe proaspete. Orașul nostru are nevoie de tineri ambițioși, cu putere de muncă, tineri care ASTĂZI, prin mine, vor o schimbare. Și, DA: sunt unul dintre acei TINERI care vor să trăiască demni în orașul lor, în țara lor. Dar vreau ca Alba Iulia să fie ALTFEL pentru noi toți! Iar aceasta începe cu administrarea și administrația acestui oraș.

Alba Iulia nu este doar orașul nostru, ci sperăm că va fi și orașul în care copiii noștri să își dorească să trăiască! Iar copiii noștri sunt de fapt nepoții Dumneavoastră pe care sunt convins că îi vreți alături! Vreți să îi vedeți crescând aici, ACASĂ, sub ochii Dvs.!
Orașul are acum o ALTERNATIVĂ! Aveți cu cine vota! Sfătuiți-vă cu prietenii, cu vecinii, cu toți colegii și cunoscuții Dumneavoastră!

Dați o șansă tinerilor care au curajul să facă CEEA CE TREBUIE făcut! Noi suntem cei care vrem să schimbăm cu adevărat viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri!

Noi suntem COPIII REVOLUȚIEI!! Și nouă ne-a ajuns! Nu vrem să mai pierdem încă 4 ani! Ajung ultimii 30 de ani pierduți de noi toți!

NU NE SACRIFICAȚI TINEREȚEA! NU NE SACRIFICAȚI VIITORUL!

ÎMPREUNĂ PUTEM CONSTRUI UN VIITOR MAI BUN!

#NoiSuntemAlbaIulia #NoiSuntemSchimbarea #FiiALDfEl #DeParteaTa

Fii SMART! Fii parte a schimbării!

LAZĂR IOAN BOGDAN

Primarul noii generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares