Împreună pentru Orașul nostru! Uniți pentru Orașul Unirii!

Împreună pentru Orașul nostru! Uniți pentru Orașul Unirii!

Împreună trecem prin cea mai grea perioadă din punct de vedere economic, social, uman chiar. Că nimic nu se (prea) schimbă, vedem din tot ce se întâmplă inclusiv în politica locală. Aceleași echipe de campanie care merg pe străzi cum o făceau acum 4,8 și chiar 12 ani. În haite, ca nu cumva să le scape vreo poartă sau vreo ușă de apartament…

La fel, aceleași promisiuni pentru un oraș de basm, în care laptele și miere vor curge râuri! Aceleași cuvinte frumoase și pompoase gândite de foștii oameni din media pe care “săracu’ P” să își pună semnătura… Asta în timp ce diverse strategii cu nume pompoase ne demonstrează că actuala conducere (tot aceiași de 30 de ani) lucrează pentru binele nostru. Și adevărul este că lucrează, dacă ne uităm în conturile lor. Dar nu lucrează pentru noi, albaiulienii!

Noi beneficiem” doar de toate rezultatele muncii” lor: cea mai scumpă fântână arteziană din România la momentul inaugurării – astăzi o paragină în mijlocul orașului. O cetate care a îngropat sute de milioane de euro, care astăzi este frumoasă și moartă! Trotuare refăcute prost, din care dalele de beton lipsesc în foarte multe zone; guri de canal prost făcute pe toate străzile, treceri de pieton prost gândite și prost semnalizate; un bazin, care era să fie chiar olimpic, pe care îl închidem tot la 6 luni pentru renovări; un pod peste Mureș mereu în stare precară, dar care a înghițit mai multe fonduri ca Podul peste Dunăre; blocuri pline de gândaci și șoareci; tomberoane de gunoi infecte și un serviciu de salubrizare total ineficient. Ștrandul de la Schit – o altă paragină marca HAVA-VOICU. Și lista poate continua. La INFINIT

Așa este, d-le Voicu. Viitorul are un nume concret. Din păcate nu Maria, Ioana, Teodora, Vlad și Eduard… Ci, în cazul managementului Dvs: INCOMPETENTĂ!!

Acesta este motivul pentru care ASTĂZI eu refuz să mai propun liste de partid și promisiuni electorale seci! A fost și condiția mea pentru a candida. DUMNEAVOASTRĂ, cei care vă iubiți cu adevărat orașul, sunteți pe lista mea de candidați pentru Primăria Alba Iulia. Provocarea mea pentru VOI este să veniți cu un proiect clar pentru oraș sau pentru zona în care locuiți! Un proiect care să vă definească și prin care să arătați că iubiți cu adevărat Alba Iulia! Și veți avea un loc pe lista cu care ÎMPREUNĂ câștigăm Alba Iulia!

Proiectele se vor trimite pe adresa de e-mail: ioanbogdanlazar@yahoo.com! Nu vor fi premiate, ci vor avea șansa să fie puse în aplicare de NOI, cei ce ne vom recâștiga ORAȘUL!.

Vrei un oraș mai bun, mai frumos? Implică-te! Vino alături de noi!

Lazăr Ioan Bogdan– primarul noii generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares