Interviu cu Bogdan Lazăr, candidatul ALDE, care a refuzat susținerea PSD pentru Primăria Alba Iulia

Interviu cu Bogdan Lazăr, candidatul ALDE, care a refuzat susținerea PSD pentru Primăria Alba Iulia

 

Candidatul ALDE Alba pentru Primăria Alba Iulia, Bogdan Lazăr, a fost prezent marți, în redacția alba24.ro pentru un interviu video. 

De la ”băiatul lui tata”, viitor mire în 2021 și ce înseamnă maturitate politică, Bogdan Lazăr a vorbit deschis despre viața personală cât și despre cea politică. 

Mai mult de atât, Lazăr a declarat în redacția alba24.ro că a refuzat susținerea oficială PSD în cursa pentru Primăria Alba Iulia. 

Mai exact, Bogdan ar fi primit din partea conducerii PSD Alba următoarea ofertă: să candideze din partea ALDE Alba, pentru funcția de primar, dar cu susținerea oficială a social democraților, însă Bogdan Lazăr a refuzat.

De asemenea, acesta a vorbit despre ce a făcut din funcția de consilier local a Municipiului Alba Iulia, ce planuri de viitor are, și cum vede el dezvoltarea orașului în următorii ani.

De ce a refuzat oferta PSD Alba, cum vede dezvoltarea economică a orașului și de ce ar fi nevoie pentru susținerea și dezvoltarea turismului în Alba Iulia – la toate întrebările Bogdan Lazăr a răspuns în interviul realizat de alba24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares