O nouă luptă: Parcările cu plată în starea de alertă!

O nouă luptă: Parcările cu plată în starea de alertă!

Ca urmare a mai multor solicitări pe care le-am primit în ultimele zile, doresc să mai îndrept o inechitate produsă de această dată sunt convins total involuntar. Mai exact, este vorba despre parcările cu plată de tip nerezidențial. Deci nu este vorba despre parcările de reședință pe care le plătim fiecare sub formă anuală, ci de plata unui abonament să spunem săptămânal sau lunar.

Pe perioada stării de urgență și a stării de alertă plata parcărilor cu plată pe raza municipiului Alba Iulia a fost suspendată, astfel încât practic în locurile indicate “Parcare cu plata” de Primărie, de fapt se putea parca GRATIS. Este adevărat, pe nici una dintre plăcuțele care instituiau “Parcare cu plata” nu a fost lipit niciun anunț care să explice acest lucru.

Ca o reparație a acestei nedreptăți, voi iniția un proiect de hotărâre împreună cu aparatul de specialitate al Primăriei Alba Iulia tocmai pentru ca abonamentele respective (săptămânale sau lunare) să capete o valabilitate egala ca timp la finalul stării de alertă, exact pentru aceeași perioadă de timp achitată de toți cei care au făcut-o, deși puteau parca GRATIS, ca și până acum.

În acest sens, chiar astăzi am depus o solicitare în acest sens la Primăria Alba Iulia (58486/17.06.2020) căreia sper să i se dea și un răspuns în cel mai scurt timp și să putem îndrepta măcar și în parte o inechitate creată, repet, sunt convins în mod nevoit. Știu că nu putem mulțumi pe toată lumea, știu că nu se pot returna banii înapoi celor care au plătit, știu că nu se pot găsi soluții pentru cei care au achitat doar pentru perioade mai scurte de timp, însă măcar pentru cei care au achitat sume mai mari, pe perioade de timp însemnate, să putem face astfel ceva. Și, DA, mai știu că ar fi fost mult mai simplu ca Primăria să pună un banal abțibild “GRATIS PE PERIOADA STARII DE ALRTĂ” încă de acum o lună… Însă la acest moment nu se mai poate da timpul înapoi…

Lazar Ioan Bogdan – primarul noii generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares