Și mai vorbim despre digitalizarea Primăriei Alba Iulia?!

Și mai vorbim despre digitalizarea Primăriei Alba Iulia?!

Am aflat cu stupoare că abia acum cineva cu aere de primar a descoperit FACEBOOKUL… Noroc cu această campanie electorală că cineva care promite digitalizarea Primăriei Alba Iulia a aflat de Facebook. În ritmul acesta este posibil ca în campania din 2024 să afle și de Instagram și Twitter și prin 2040 să putem avea și noi o digitalizare reală a Primăriei Alba Iulia.

Doar că pe când unii își vor face deja concediul pe Lună, la Alba Iulia abia dacă vom avea o platformă on-line sau primarul din spatele ușilor închise va fi aflat despre existența termenului “E-MAIL”… (e-mailul nu are nicio legătură cu oala EMAILATĂ în care se tocau acum 2 zile ardeii pentru ghiveci…).

Dar poate mai important este să vorbim despre VIITOR, nu despre TRECUT și mai ales TRECUȚI… Pentru fiecare dintre noi, indiferent de generații, statul la cozi cu orele in fața unor ghișee este o stare de neacceptat, de netolerat și de neconceput. Administrația publică locală din Alba Iulia TREBUIE să fie condusă de OAMENI TINERI ȘI CAPABILI! Alba Iulia nu poate fi “Smart”, iar albaiulienii să stea la cozi cu orele și zilele pentru locurile de parcare!! Acesta este un exemplu de incompetență a actualei conduceri!

Voi susține și implementa în primul rând o DIGITALIZARE REALĂ a administrației publice locale. Ce vom putea plăti din fața oricărui calculator, laptop, smartphone, tabletă etc.:

-taxele și impozitele locale, care se pot achita și acum prin mai mulți pași

-amenzile, locurile de parcare cu plată sau cele rezidențiale

-cereri eliberări autorizații de construcții, concesionari

-orice altă cerere de eliberare documente, avize, autorizații (Detalii pe https://schimbaalbaiulia.ro)

PLATFORMĂ ON-LINE de discuții cu PRIMARUL! Voi fi PRIMUL PRIMAR fără ore de audiență! Pentru că un SmartPRIMAR este ON-LINE! 24/24

Fii SMART! Fii parte a schimbării! Pentru că DA! SE POATE ȘI ALTFEL!!

#schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia

Lazăr Ioan Bogdan

Primarul noii generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares